Makina me qira


AA Rent a Car
Ne jemi nje kompani e fokusuar ne dhenien e makinave me qera, sherbim taxi, makina me qera me shofer.
JASHTË, MBËRRITJET
Albania Car Rentals
Makina me qira me çmime të mira
JASHTË, MBËRRITJET
Auto Rental Albania
Jemi të sigurt se shërbimi ynë do t’ju lërë shumë të lumtur.
JASHTË, MBËRRITJET
Avis
Zgjidhni nga një sërë opsionesh makinash dhe speciale lokale.
JASHTË, MBËRRITJET
Eurocar Rentals
Eurocar Rental Powered through Mektrin Motors
JASHTË, MBËRRITJET
Europcar
Shërbimi miqësor, makinat e reja dhe çmimet e ulëta janë pjesë e ofertës sonë të përditshme
JASHTË, MBËRRITJET

G Rentals
Zgjidhje superiore! Makina te reja me qera…
JASHTË, MBËRRITJET
Green Motion
Ne ofrojmë një gamë të gjerë automjetesh me emetim më të ulët…

JASHTË, MBËRRITJET
Hertz
Merr me qira një makinë me Hertz – ne kemi mijëra lokacione për makina me qira në të gjithë botën.
JASHTË, MBËRRITJET

Pepa Rent
Makina me qera, shërbimi taksi dhe qera me shofer.

JASHTË, MBËRRITJET

RCA
E përgjegjshme, e rehatshme, e përballueshme

JASHTË, MBËRRITJET

Sicily by using Car
Makina me qera me cmime te mira

JASHTË, MBËRRITJET

Sixt
Makina me cilësi të lartë me çmime të ulëta. Kontrolloni ofertat tona në TIA dhe rezervoni tani.

JASHTË, MBËRRITJET

Fluturoni me mendje të qetë
Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air
Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga sixty two Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania
Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Mediat sociale
Përmbajtja e lidhur me industrinë
Ankesat & Sugjerimet
Regjistrohu në buletinin tonë
Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *